Njihuni me shqiptaren, e cila ka arritur në Amerikë atë që nuk e kanë bërë dot burra të mëdhej


Celjeta Bixhaku ishte e gatshme të kalonte një oqean për të kërkuar mundësi në Amerikë me familjen e saj dhe të realizonte qëllimin e saj për t’u bërë një of icer pol icie.

Cilat janë policët që ngasin në Amerikë. Çfarë duken makinat e policisë në vende të ndryshme? Çfarë janë makinat e policisë në jetë?

Bixhaku, 26 vjeç, u bashkua me departamentin në korrik. Ajo erdhi në Amerikë në 2015 së bashku me nënën dhe vëllain e saj, Igli, 19 vjeç, i cili merr pjesë në Akademinë Detare të Maine.

Ajo më parë ka punuar për Depart amentin e P olicisë Rockland në 2019. Ofic erja ka aplikuar për t’u bërë një shtetase amerikane dhe është një banore e përhershme. Ajo tha se procesi i ardhjes në këtë vend nga Shqipëria zgjati 15 vjet dokumente dhe përpjekje.

Cilat janë policët që ngasin në Amerikë. Çfarë duken makinat e policisë në vende të ndryshme? Çfarë janë makinat e policisë në jetë?