Njoftim i rëndësishëm për Kosovarët që jetojnë në Austri, Nëse dëshironi të niseni për Kosovë lexoni këta rregulla!


Ambasada e Kosovës në Austri pak më parë ka bërë një njoftim lidhur me masat e reja antí-C0víd19.

“Të gjithë udhëtarët që hynë në Republikën e Austrisë nga vendet me rrezík të lartë të infektimit me C0víd-19 përfshirë edhe Kosovën dhe vendet e Ballkanit, duhet t’i nënshtrohen karantinimit 10 ditorë në shtëpi. Karantinimi mund të ndërprehet vetëm pas 5 ditëve me kusht që të bëhet një test për Covíd-19 dhe i njejti të jetë negative”, thuhet mes tjerash në komunikaten e lëshuar për medie, transmeton IndeksOnline.

Njoftimi i plotë: