Nuk do ta besoni: Këta janë 10 deputetët më të pëlqyer të Kuvendit të Kosovës


Legjislatura dhe kuvendi aktual i Kosovës jo rrallë është komentuar për mungesë të efikasitetit dhe cilësisë së deputetëve.

Por, qytetarët duket se janë përcaktuar për deputetët e tyre më të pëlqyer nga po kjo legjislaturë.

Metriku është një platformë ku qytetarët mund të regjistrohen dhe të japin vlerësimet e tyre për politikanët, mediat, universitetet etj.

Nga vlerësimet e deritashme, tashmë janë përcaktuar edhe 10 deputetët më të vlerësuar nga qytetarët.

Në top 10-she ka befasi të shumta kurse listën mund ta shihni në këtu.