Nuk e besoni dot! Kaq pompa i bëri Shpetim Desku në emision (Video)


Nuk e besoni dot! Kaq pompa i bëri Shpetim Desku në emision. Emision mjaftë interesant ka qenë këtë javë n’Kosovë Show.

Plotë batuta e gallata, e madje edhe skena interesante ka pasur aty.

Se sa sklekla dhe cka ndodhi konkretisht shiko poshtë videon