Pamje nga kufiri në Merdare, mërgimtarët po lënë Kosovën në ditën e parë të vitit 2021 (FOTO)


Mijëra mërgimtarë sot kanë marrë rrugën për në shtete të ndryshme evropiane.

Pasi pritën natën e Vitit të Ri në atdhe, në orët e para të ditës së sotme mërgimtarët kanë marrë rrugën për t’iu kthyer realitetit, punës dhe jetës në Përëndim.

Kolona për të kufiri në Merdar është më e gjatë se 1 kilometër.

Megjithatë, vonesat në kufi nuk janë të mëdha, sepse po punohet me dy sportele./Indeksonline/