Pas 25 vitesh në hasmëri familja Ngucati e Morina shtrinë dorën e pajtimit (VIDEO)


Familja Ngucati nga Burimi i Malishevës sot ka shtrirë dorën e pajtimit për familjen Morina, më të cilën ishin në hasmëri gj aku tash e 26 vite.

Ky pajtim mes dy familjeve të kësaj ane u bë me iniciativën e veprimtarit të njohur Xhevat Kryeziu, i cili është i njohur për kontributin e tij në pajtimin e gja qeve që nga vitet e 90-ta, i prirë nga plaku i urtë Anton Çeta, shkruan infokus.

Kjo hasmëri gj aku me mes dy familjeve mori fund sot, kur familja Ngucati e fali gj akun dhe shtriu dorën e pajtimit për familjen Morina nga Rixheva.