Plaku nga Drenica veteran i UÇK-së ka një porosi për Albin Kurtin e qeverinë e tij! (Video)

Brahim Rexhepi veteran i UÇK-së nga Dreni, baba dhe vëlla dëshmori, i dërgon Qeverisë Kurti porosi lidhur me Gjykatën Speciale e ushtarët e UÇK-së.

“Mos vraponi vetëm për karriget e juaja mbroni ushtarët e juaj.

Mos harroni se kemi edhe argat të Serbisë ende brenda nesh”, tha mes tjerash ai.

Ja pamjet nga emisioni: