Policia Gjermane kontrollon Autobusin me Mërgimtarë Shqiptar, Habiten çka iu gjejnë në thasë…


Mërimtarët nga Kosova kanë filluar të kthehen në vendet evropiane ku jetojnë dhe punojnë pasi kanë kaluar pushimet në vendlindje. Siç ndodhë zakonisht një autobus me shqiptarë nga Kosova është ndalur në kufirin gjerman.

Ndërsa policia doganore ka kontrolluar detaisht bagazhet e qytetarëve që ishin duke udhëtuar për në Gjermani. Edhe këtë herë policia janë habitur kur në çantat e tyre kanë parë thasë të mbushur me speca që mërgimtarët kishin marrë me vete nga Kosova.