Policja Kosovare nuk ka të ndalur, poston prap foto, kujdes nëse keni gruan afër (FOTO)


Linda Aliu është policja që u bë e njohur shpejt në rrjetet sociale.

Ajo së fundmi në Instagram ka hedhur disa fotografi ku shihet se ka nisur pushimet në malet kosovare.

Por, Linda përsëri ka provokuar me pamjen e saj.

Policja shihet se ka nxjerr barkun e gjo.ksin dhe dukej shumë tërheqëse.