Pronari dhe kuzhinieri i “Steak House” ku ndodhi ngjarja në Ferizaj në gjendje të rëndë (FOTO)


Ngjarja e cila ndodhi dje në Ferizaj ka lënë se paku 40 persona të l ënduar, shkruan RepublikaOnline.net

Sipas raportimeve të fundit, pronari dhe kuzhinieri i restorantit ku ndodhi shpërthimi në Ferizaj, janë në gj endje të rëndë.

Ndërkohë kryetari i Ferizajt, Agim Aliu, ka paralajmëruar se po përgaditen për ti dërguar disa nga të lënduarit rëndë për trajtim në Turqi./RepublikaOnline.net