Publikohen detaje të tjera rrëqethëse/ Dëshmia: Ai e bënte me të dy motrat shqiptare që u mo ri jetën


Më 31 dhjetor një ngjarje e rëndë ndodhi në Tiranë ku dy motrat Kristina Bardhi dhe Zhaneta Meta iu mor j eta nga Përparim Tela. Vëllai i dy motrave të ndjera ka zbuluar dje detaje nga ngjarja e rëndë.

Metani u shpreh se Përparim Ademi ka pasur fëmijë me Kristina Bardhin dhe Zhaneta Metanit dhe që i kanë sh itur këta fëmijë në Selanik, mbi 10 fëmijë siç deklaroi ai.

“Nëse ti flet me po li cine, do të sh uaj si familje. E mori motrën e vogël dhe e çoi në Selanik. I linte shtatzënë dhe i det yronte që t’i sh isnin. Janë sh itur mbi 10 fëmijë. Dy motrat e mia, ka qenë edhe e shoqja e tij në Greqi.”

Mbi Përparim Ademin veç marrjes se j etes rëndon ak uza për sh itje fëmijësh. Bëhet me dije se Bashkim Metani do të merret në pyetje në lidhje me këtë çështje.

Kutojmë që më 31 dhjetor Përparim Ademi u mori j eten dy motrave në Astir. Mësohet se Ademi kishte lidhje me të dyja dhe se i kishte marre j eten pasi mendonte se Zhaneta e tr adhtonte.