Qytetari nga Mitrovica gjen para afër bankomatit, pret pronarin të lajmërohet


Rrahman Kelmendi, një qytetar nga Mitrovica ka njoftuar se i ka gjetur disa të holla te NLB Banka në rrugën Mbretëresha Teutë.

Ai pret që ta gjejë pronarin / en që përmes stafit të bankës t’ia dorëzojë.

“Këto të holla i kam gjetur në bankomat të bankës NLB nē Rr- Mretresha Teuta- Mitrovicë dhe pres nepermjet te stafit te bankes tja dorzoj pronarit”.