Qytetari për mërgimtarët: “Shyqyr që janë e na çojnë pare se na kishim dek për së gjalli”


“#Gjesi” në T7 vazhdon të marrë mendimet e qytetarëve për tema të ndryshme. Kësaj radhe ka pyetur pos tjerash se prej cilave vende mendojnë se mërgimtarët tanë dërgojnë më shumë para në Kosovë. Qytetarët kishin mendime të ndryshme, derisa një pjesë e mirë e tyre thanë se mendojnë që nga Gjermania dhe Zvicra dërgojnë më tepër para .

Një nga ta, madje u shpreh shumë falënderues nga mërgimtarëve dhe foli me shumë emoc ione.