Ramiz Kelmendi: Kam dëshirë të më thërrasin Ramiz miliarderi


Biznesmeni dhe ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Ramiz Kelmendi, është njëri ndër personat më të pasur në Kosovë. Në një intervistë me Kelmendin në shtëpinë e tij luksoze, ai nuk ka hezituar aspak të flas edhe për vlerën e shtëpisë.

“Shtëpia ime ka vlerën sa dy shtëpi në lagjen “Marigona”, shprehet Kelmendi.

Ndërkaq kur u pyet se a ka dëshirë ta thërrasin “Ramiz Milioneri”, ai përgjigjet.

“Kisha pas dëshirë të më thërrasin Ramiz Miliarderi”./botasot