Ramiz Lladrovci “befason“ me deklaratë për Mërgimtarët, Ja çka thotë ai


Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci iu ka uruar mirëseardhje diasporës, duke vlerësuar ndihmën e bashkatdhetarëve gjatë hístorísë deri në çlírímin e vendit.

“Nga diaspora, erdhën u shtarë, kapítenë, kol onelë e gjen eralë, barna, fasha e para për líri…Andaj, sot e mot, diaspora ia dha at dheut më të mirën, shpírtín e vet dhe ndihmën, për ta bërë at dheun sa më të mirë. Mirë se erdhët, motra e vëllezër. Pushime të këndshme dhe paçi shëndet!”, ka shkruar Lladrovci në rrjetin social.

Ja postimi i Lladrovcit në fb: