Sadik Binakaj, pas 25 vjetësh lë Zvicrën për Kosovën (VIDEO)


Mëngjesi i sotëm në Klan Kosova nisi me gazetarin Ardian Gaxherri, i cili sjell profilin e një njeriu që për afro tre dekada ka jetuar në Zvicër dhe tashmë është kthyer në Kosovë.

Se cila është kjo familje që ka vendosur që të bëjë një veprim të tillë dhe si janë gjetur në rrethanat e Kosovës mund të mësoni nga rrëfimi i Binakajt.

Kronikë e Ardian Gaxherri.