“Sami mos u kruaj me familjen Jashari”, ky është paralajmërimi për Lushtakun


Pas debatit të ashpër që po zhvillohet ndërmjet Sami Lushtakut dhe Bekim Jasharit, ka reaguar edhe ish-eprori i lartë i UÇK-së, Naim Miftari.

Ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari ka paralajmëruar Sami Lushtakut që mos të “kruhet” me familjen Jashari.

Sipas tij, këta nuk do t’i dalin të urtë sikurse siç thotë ai nipi i Ahmeti Deliut, Begu.

Lexojeni reagimin e Miftarit: