Shikojeni çka i ndodh këtij Prifti, pasi tha: “Gratë e trasha s’shkojnë në parajsë!” (Video)


Një prift në Brazil ka bërë një deklaratë që i ka kushtuar shumë shtrenjtë.

Gjatë një fjalimi të tij ai ka thënë se gratë e shëndosha nuk shkojnë në parajsë. Kaq ka mjaftuar për të ngjallur një reagim nga ana e një gruaje të ulur në rendet e para.

Kjo ngjarje ka ndodhur në qytetin Sao Paolo të Brazilit. Në këtë fjalim ishin të pranishëm rreth 50 mijë persona. Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!.

Gruaja iu afrua më pas Atit Marcelo Rossi përgjatë ceremonisë në selinë e Cançao Nova (Komunitet brazilian i njohur për transmetime të materialeve fetare në internet), duke e hedhur atë nga skena.

Nga ky i n cid ent prifti pësoi p lagë të lehta dhe më pas ai u pa të ngjitej përsëri në skenë për të vazhduar fjalën e tij. Identiteti i gruas nuk bëhet i ditur, por pas in cide n tit ajo u a rr es tua nga policia lokale.