Shikoni si Azilkërkuesit në Kosovë kryejnë vjedhje në shtëpitë e qytetarëve (Video)


Ditët e fundit janë shpërndarë video në rrjetet sociale ku shihen disa azilkërkues në Kosovë teksa kryejnë vjedhje në shtëpitë e qytetarëve shtetas të Kosovës. Për këto çështje polícia thotë se ka iniciuar raste si kallëzím p enal për këta persona të dyshuar. Shumë nga sirianët dhe algjerianët që kanë ardhur në Kosovë /Pamje mePosht.

Ditët e fundit qytetarët kanë filluar të shpërndajnë video në rrjetet sociale duke aluduar se personat e kapur nga kamerat janë duke kryer vjedhje në pronat e tyre.