Shkëndije Mujaj: Mos i përfillni prindërit nëse nuk ju lejojnë të vendosni ‘ferexhe’, Allahu kështu ka thënë


Shkëndije Mujaj është larguar nga karriera muzikore para shumë kohe, por përsëri di të marrë vëmendjen e mediave.

Së fundmi, ajo ka zhvilluar një bisedë me ndjekësit e saj në Instagram që kryesisht bëhej fjalë për jeten e këngëtarës tanimë si e mbuluar.

Dikush prej ndjeksëve i tha se prindërit nuk e lejojnë të mbulohet dhe kërkoi një këshillë nga këngëtarja, ndërsa përgjigja e Shkendijes i befasoi të gjithë.

“Mos i përfill prindërit, Allahu kështu ka thënë, u shpreh ajo.