Skandaloze: Kosovari udhëton me aeroplan i infektuar me Kovíd, i keqësohet gjendja gjatë fluturimit


Ndonëse ka rregulla strikte gjatë fluturimit me aeroplan, duke bërë teste të ndryshme e që vërtetojnë se nuk jeni të pr ekur me Covíd, kësaj radhe mërgimtarët që jetojnë në Gjermani nuk iu janë nënshtruar asnjë testi apo procedure brenda aeroportit të Prishtinës,” Adem Jashari”, raporton IndeksOnline.

Një qytetar nga Kosova rreth të 60-tat ndonëse me dy teste pozítive me Covíd, ja kishte mësyer të hipte në aeroplanin e orës 15:30 që e dërgonte për në Berlin.

Ai me gj endje të rënduar kishte qenë gjatë tërë kohës. Me kollitje e frymëmarrje të vështírësuar ai e bëri tërë rrugën nga Kosova për në Berlin.

Mirëpo derisa shihej se ai nuk kishte gjendje të rregullt, një mjekë kosovar për fatin e tij të mirë, kishte arritur që t’i jipte oksígjen nga aparati që kishte me vete.

Të shq etësuar nga kjo situatë ishin të gjithë pasagjerët e kësaj linje ajrore.

Situata sa vinte e bëhej d ramatike, kur pasagjeri në një moment e humb dhe vetëdijën.

Ishte pikërisht ky momenti krítík që bëri që bashkëshortja e tij të tregonte se ai kishte rezultuar pozítiv me Covíd

Ai tani rrezíkon të d ënohet me një shumë prej 25 mijë eurove në shtetin gjerman.