Spahiu: Ata që se duan flamurin e Kosovës mund të jenë ‘hajna’


Publicisti kosovar, Nexhmedin Spahiu ka thënë se shteti i Kosovës, po konsiderohet’ si ‘i huaj’ dhe jo si ‘i yni’.

Spahiu ka treguar një rast se si një punëtor e kishte pyetur shefin e tij se në cilën anë “duhet a vendosim flamurin tonë e në cilin këtë shtetërorin?”

Ai këtë e ka cilësuar si fillim i të k eqes në Kosovë.

“Në cilin anë ta vendosim flamurin tonë e në cilin këtë shtetërorin?”- po e pyeste punëtori shefin. Këtu fillon e ke qja e Kosovës”, ka shkruar Spahiu.

Ai tutje ka thënë se “shteti i Kosovës po konsiderohet “i huaj” dhe jo “i yni”.

Statusi i plotë: