Të prek në shpirt! E rrethuar nga varfëria, 14-vjeçarja shqiptare qep këpucë gjithë natën për të siguruar bukën


Një vajzë e quajtur Eriselda, ka qenë e ftuar në rubrikën “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare ku rrëfeu se është rritur gjatë gjithë jetës me va rfëri dhe ka punuar që në moshë 11 vjeç. Ajo së bashku me të ëmën dhe motrat më të vogla qepin këpucë në shtëpi vetëm për 240 lekë të vjetra /Pamje mePosht.

Eriselda: Që në 11 vjeç kam vazhduar të qep këpucë në shtëpi që vazhdoj e bëj e sot. Ardit Gjebrea: Sa kushton të qepësh një palë këpucë?