Test: Cila veturë duhet të largohet nga rruga, që të zhbllokohet komunikacioni?


Nëse ndiheni sikur truri juaj ka nevojë për pak stërvitje, enigmat dhe testet janë ndoshta mënyra më e mirë për ta mbajtur atë funksionues deri në përsosmëri.

Mospërdorja e trurit tuaj rezulton në dobësim dhe sigurisht që nuk dëshironi që kjo të ndodhë.

Të punosh shumë në trurin tënd mund të duket e vështirë në fillim, por pasi të merrni përfitimet e mëvonshme do kuptoni se ia kanë vlejtur përpjekjet.

Më poshtë është një test i lehtë, ku ju duhet të zgjidhni se cila makinë ndodhet në vendin e gabuar që duhet larguar.