U ndal për të pushuar në Merdare, mërgimtarit i thyhet vetura dhe i vidhet çanta me flori


Një mërgimtari i ka ndodhur një ngjarje e pazakontë, duke hyrë në territorin e Kosovës.

Siç ka njoftuar në grupin ‘Marakli të Kerreve’, mërgimtari u ndal për të pushuar në pikën kufitare në Merdare, gjersa kur u kthye gjeti veturën e th yer.

Në veturë, siç pretendon ai, iu është vj edhur një çantë me flori dhe disa dokumenta.

“Qeshtut kur tvjen nvendlindje nalesh pushojsh ne Merdare se rruga larg edhe ta bajn ket sen ta vj edhin ni qant me dukat edhe dokumentat. Runu mërgimtar”, ka shkruar ai.