U zhvesh për një televizor por a e dini kush është ky person


Dje mund te keni pare tek Xhurim Dema në emisionin Humbësi-Fiton në Klan Kosova ku ai ka arritur ta bindë Enisin nga Prizreni që të zh vishet në një qendër tregtare.

Kjo u bë me qëllimin për të fituar një televizor nga ai që pranon të luaj.

I riu ishte vetëm në të bren dshme dhe eci nëpër qendrën tregtare duke kaluar sfidën vetëm për të fituar në fund televizorin.

Loja ngjalli reagime të shumta nga njerëzit që ishin të pranishëm aty, teksa i riu ecte në të bre ndshme.

Personi i cili u bë hit në rrjetet sociale pasi u zh vesh në një qendër tregtare për të fituar një televizor. Enis Elshani është aktor dhe më herët ka luajtur tek Seriali SHPK Nazi ku edhe u bë i famshëm për publikun e gjerë./GazetaFlash24