Uji për pak sa nuk i mbulon veturat në Malishevë (FOTO)


Pas reshjeve të shumta të shiut rrugë e shtëpi janë bllokuar nga përmbytjet e mëdha, shkruan Gazeta Express.

Disa pamje që ka siguruar Gazeta Express nga Mirusha e Malishevës shihet se si uji ka bllokuar rrugët duke vështirësuar qarkullimin e njerëzve dhe veturave.