Vajza e Enver Malokut zbulon skenarin e fríkshëm me të cilin po përballet LDK-ja


Deputetja nga radhët e LDK-së, Doruntinë Maloku, që është edhe vajza e veprimtarit dhe themeluesit të këtij subjekti, Enver Maloku, i vr arë në rrethana të pasqaruara, ka thënë se Lidhja Demokratike e Kosovës që pas vde kjes së Presidentit Rugova, po përballet me një lu ftë të pashembullt specíale për ta sunduar dhe për ta shkat ërruar.

Deputetja Maloku në një postim në llogarinë e saj në Facebook, shkruan se ka kaluar më shumë se një dekadë prej se kjo lu ftë speciale ka vetëm një qëllim: ta mbjellë idenë tek qytetarët, se LDK-ja ka faj për gjithçka që ndodhë në Kosovë.

Ja shkrimi i saj: