Vajza lan flokët me Coca-Cola, shikoni rezultatin e mahnitshëm


Për flokë të bukur dhe me shkëlqim jo çdo herë produktet e shtrenjta për flokë e kryejnë punën siç duhet. Për çudi pija Coca-Cola mund t’i ndihmojë flokët tuaja që të duken bukur.

Në një eksperiment me flokë, të publikuar në YouTube, një vajzë shihet se si me dy shishe të Coca Cola-s i lanë flokët dhe më pas me ujë.

Ajo fillon aplikimin së pari duke e derdhur pijen në flokët e saj. Ndoshta do të jetë proces i vështirë. Pas larjes flokët duhet të thahen, transmeton Lajmi.net. Shikojeni të plotë gjithë procesin: