Valon Syla flet për herë të parë pas asaj që ndodhi


Gazetari dhe publicisti, Valon Syla, ka folur për herë të parë pas s ulmit f izik që i është bërë sot rreth orës 12:00 në Prishtinë, duke bërë të ditur se nuk ka ndonjë l ëndim serioz.

Ai ka thënë se nuk ka ndonjë l ëndim serioz, ndërsa ka qenë në polici për ta denoncuar rastin.

Syla ka thënë se është s ulmuar nga tre persona, por se vet kishte refuzuar që të p ërleshet me a gresorët, dhe se është përvjedhur për të njoftuar policinë.

“Nuk kam ndonje l endim serioz. Isha ne polici edhe i dergova te vendi i ngjarjes. Kamera ka aty dhe shpejtë e gjejne kush eshtë… ishin tre vetë… ndoshta dikush prej tyre edhe ka gjiruar me telefon… por nuk desha te ndeshem… u përvjedha dhe e lajmerova policinë… të presim se kush qenka s ulmuesi”, ka thënë Syla në një prononcim për media.