Valon Syla: I thashë mërgimtarit ma m’shove, u kry tash


Gazetari Valon Syla i cili është s ulmuar f izikisht dje në Prishtinë ka treguar krejt gjendjen se si ka ardhur deri tek ky s ulm.

Syla tha se ai fillimisht e ka pyetur se ‘ a është ai Valon Syla?’, e për këtë, ai ishte përgjigjur që ‘Jo’.

Pastaj ai tregon se si e ka kapur për dore dhe i ka thënë që të mos dalë kurrë në television e as të flasë kurrë.

“I thash ‘okej ma m’shove, u kry tash, por ai donte hala mem rrok”, tha Syla në Debat Plus.