Vërshimet, Shikojeni çka i ndodhi kësaj familje nga Drenasi (Video)


Si p asojë e reshjeve të dendura të shiut, disa komuna janë përmbytur. Ndërsa komuna e Drenasit duket më e p rekura.
Disa familje në fshatin Poklek kanë mbetur të ngujuara që nga mëngjesi, ndërsa ekipet emergjente komunale po mundohen tu dalin në ndihmë qytetarëve të p rekur /Pamje mePosht

Hajriz Dobra nga fshati Verbovc bashkë me djemtë e tij ka shkuar që të ndihmojë vajzën e cila me bashkëshortin dhe fëmijët kishin mbetur të ngujuar.