“Vetëvendosje po mbledhë rrugaqë e vagabonda”


Zyrtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Bajram Gecaj, në një postim në rrjetin social Facebook ka akuzuar rëndë Lëvizjen Vetëvendosje.

Gecaj tha se VV po mbledhë rreth vetes rrugaqë dhe vagabonda. Këto komente zyrtari i LDK-së i bëri pas reagimeve të ulëta dhe ndryra nga përkrahësit e Vetëvendosjes drejtuar atij.

“Tme rr … i ka mbledhë LVV rreth veti të gjithë rrugaqët e vagabondët. Unë kam polemizuar e kritikuar secilën parti rivale, por kurrë reagime me të ulëta e më të ndyra se nga përkrahësit e LVV nuk kam pranuar”, u shpreh Gecaj
Postimi i plotë

Tme rr … i ka mbledhë LVV rreth veti të gjithë rrugaqët e vagabondët. Unë kam polemizuar e kritikuar secilën parti rivale, por kurrë reagime me të ulëta e më të ndyra se nga përkrahësit e LVV nuk kam pranuar. Duhet me i fshi ose me i blloku së paku 10-20 rrugaqë në ditë