Vjosa: Marre duhet me ju ardh, është shpifje që marr dy rroga


Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, i është kundërpërgjigjur deputetit të PDK-së, Bekim Haxhiu, për deklarimet e tij të djeshme.

Ky reagim i Osmanit ka ardhur në seancën e sotme.

“Keni shpifur për mua këtu dje duke mos qenë unë këtu”, është shprehur Osmani.

Është shpifje që marrë dy rroga dhe që marrë rrogën e 13”, ka thënë ajo.