Zbulohen foto të turpshme të kryetarit të Drenasit, bëjnë gjeste të pahijshme me zyrtaren e komunës!


Aurora Berisha, ish-drejtoresha e Inspeksionit në Drenas, ka bërë publike bisedat se si Ramiz Lladrovci shantazhon drejtoreshën e Shërbimeve Publike dhe Emergjente në Drenas, Lumnie Krapin, me pretekstin se kjo e fundit ka ndërtuar shtëpi ilegalisht, në pronë private.

Kurse, sot, Syri.net Kosova sjell një tjetër skandal të kryetarit Lladrovcit.

Fjala është për një tjetër bisedë ku Lladrovci shihet bashkë me zyrtaren e Komunës së Drenasit, Flora Thaqin, të cilët bënin një gjest jo fort të hijshëm, në orar dhe në vend të punës.Image

Sidoqoftë, ky nuk është gjesti i vetëm i tillë i Ramiz Lladrovcit. Ai edhe kohë më parë me një fëmijë në dorë, pra, me një të mitur, kishin ngritur gishtin e mesëm, madje, duke qeshur!

Sidoqoftë, ky nuk është gjesti i vetëm i tillë i Ramiz Lladrovcit. Ai edhe kohë më parë me një fëmijë në dorë, pra, me një të mitur, kishin ngritur gishtin e mesëm, madje, duke qeshur!