Zemaj vjen me një lajm të mirë për qytetarët, Veç edhe pak duroni se do të bëhet mirë!


Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka bërë të ditur se janë duke u përpjekur që sa më shpejtë ta sigurojnë vaksínën antí-C0VíD.

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, në një konferencë për medie, ka bërë të ditur se institucionet e Kosovës janë duke bërë përpjekje që sa më shpejtë që është e mundur të sigurojnë vaksinën antí-C0VíD.

“Jemi duke i shqyrtuar të gjitha rrugët dhe mundësitë lígjore dhe institucionale dhe me partnerët ndërkombëtar që ta sigurojmë sa më shpejtë vaksínën antí-C0VíD”, theksoi Zemaj.

I pyetur nëse kjo do të jetë vaksina e Pfízer/BíoNTech apo e ndonjë kompanie tjetër, Zemaj nuk ka dhënë detaje shtesë, duke thënë se do të kenë komunikime të drejtpërdrejta me Bashkimin Evropian dhe me shtete të tjera veç e veç.