Zoti është i madh! Lindi në muajn e pestë dhe mjekët s’kishin shpesa/ I vogli ia doli festoi 1 vjetorin

Një foshnje e lindur para kohe, e cila peshonte më pak se gjysmë kilogrami, ka festuar këtë vit një vjetorin e lindjes, duke hyrë kështu në Librin e Rekordeve “Guinness”.

Richard Scott William Hutchinson ka lindur kur ishte vetëm pesë muajsh dhe për këtë arsye është pranuar nga “Guinness” si foshnja më e parakohshme e cila ka arritur të mbijetojë.

Ai kishte lindur në një spital të fëmijëve në Minnesota të Minneapolisit, pasi nëna e tij, Beth Hutchinson kishte pësuar komplikime shëndetësore.